ALLE DE SNEGLE VI ER


Teater Stamina var så heldige at få bevilget 3.000 kr. af DATS til opsætningen af deres første opsætning af stykket Alle De Snegle Vi Er! Forestilling spiller den 12.-15. oktober 2022 på VOX, Teater-Huset i Købehavn.

Tekst: Freja Rosenlund Nielsen, instuktør på Alle De Snegle Vi Er
Fotos: Alle De Snegle Vi Er

“Hvem skal ned?” “Lukrative idioter!” “Hvornår skal de ned?” “ NU!”

Alle De Snegle Vi Er er et debut-stykke skrevet af Stine Winther. I forestillingen møder vi de 3 unge hovedpersoner Nina, Ebbe og Cille – Kom med på deres rejse når de tager op til en ødegård i Sverige og forsøger at sætte en stopper for konkurrencementaliteten og alt andet dårligt i verdenen! One solution! Revolution!

Alle De Snegle Vi Er er en tragi-komisk forestilling om ung kærlighed, revolution og snegle. Ved hjælp af lyd og fysik danner vi et absurd univers.

Vær med når vi stiller det helt store spørgsmål i livet –

“Er du en skovsnegl eller en vinbjergsnegl?”

Teater Stamina var så heldige at få bevilliget støtte fra DATS! Det gør at vi nu har endnu flere muligheder for at lave det lys og scenografi som stykket virkelig fortjener – Siger Astrid Birkebæk, grundlægger og skuespille i Stamina.

Teater Stamina er en teatergruppe som opstod på Rødkilde Højskole, siden da er flere kræfter kommet til, og gruppen er nu ved at sætte sit præg rundt om i København. Navnet “Teater Stamina” kommer af at alle medlemmer kender grundigt til det at få afslag, men ikke giver op – Vi har Stamina!

Tag din ven under armen og drag ind i vores absurde univers på VOX, Teater-Huset den 12.-15. oktober 2022 og se Teater Stamina´s opsætning af Alle De Snegle Vi Er

Bestil dine billetter her:

https://billetto.dk/e/alle-de-snegle-vi-er-billetter-692606

Foto fra forestillingen
Foto fra forestillingen
Foto fra forestillingen
Foto fra forestillingen