Forsøgsscenen Haderslev med musicalen Peter Pan

En aften fyldt med energi, gys, latter og kærlighed

Tekst: Tina Holm-Jensen, Informations- og Projektmedarbejder i DATS
Fotos: Mogens Fangel Damm og Tina Holm-Jensen

Da jeg trådte ind i teatersalen på Kulturhuset Harmonien i Haderslev var det med en stor forventning om at blive godt underholdt. Og jeg må sige, at Forsøgsscenen absolut indfriede det ønske.

60 skuespillere på scenen, 15 personer bag scenen og et 8 mands orkester sørgede for, at aftenen blev indhyllet i den magiske fortælling om drengen Peter Pan, som aldrig vil være voksen.

Peter Pan har skabt Ønske Øen, som er for alle de glemte børn. De leger dagen lang og har det altid sjovt – specielt når de driller Kaptajn Klo og hans pirater. Men børnene mangler dog én vigtig person i deres liv: en mor. Peter Pan får idéen at tage Wendy med tilbage til børnene, så de har én til at passe på sig og fortælle eventyr. Wendy følger glædeligt med, da hun har forelsket sig i Peter Pan.

På Ønske Øen møder Wendy og hendes søskende alle de klassiske figurer: Indianerne, piraterne, havfruerne, krokodillen og historien ender godt, da de atter kommer hjem til deres familie i London.

Musik, røg, flot lyssætning og skuespillere i alle aldre var den perfekte cocktail – tusind tak til Forsøgsscenen i Haderslev for en helt fantastisk aften.

Tina Holm-Jensen, Dansk Amatør Teater og Scenekunst
VI ❤ TEATER

Forsøgsscenen Haderslev har modtaget 5.000 kr. fra DATS´ støttepulje til forestillingen.

Vil jeres forening også gerne søge penge til jeres næste teaterprojekt hos DATS? Læs mere her.