SPRING

Midtfyns Amatør-Scene deltog i DATS´ SHORTPLAY GALLA med SPRING

Tekst: Allan Thomsen
Fotos: Midtfyns Amatør-Scene og Axel Gadegaard

Det var ren ”plantemusik” i vore MAS-ører, da vores fremførelse af short play’et SPRING blev udvalgt til at blive vist på DATS’s landsdækkende SHORT PLAY-GALLA sammen med otte andre short plays fra hele landet.

Vi var meget glade for, at vi fik mulighed for at vise det lille stykke for et bredt publikum på MAGASINET i Odense den 4. februar.

Det var en fantastisk oplevelse at være sammen med teaterglade mennesker fra hele landet en hel dag – og aften. Og lige så givende var det at snakke med flere af short play-forfatterne.

Det var en uforglemmelig – og meget lang – dag. Vi MAS’ere (4 skuespillere, 1 instruktør [suffløren blev der ikke brug for!] og 3 VIP-gæster) mødte allerede kl. 9, hvor vi fik læsset vores rekvisitter og kostumer af ved ”den grønne elevator” bag Magasinet, og først kl. halv to om natten tog vi afsked fra Rosenbækhuset, hvor vi havde spist, drukket, danset – og snakket i 7-8 timer.

Et stort skulderklap til DATS for en meget veltilrettelagt dag: Super forplejning gennem hele dagen, imødekommende og kompetente lys- og lydteknikere, udsøgt festmiddag og medrivende live-musik.

Selve short play-forestillingen for fulde publikumsrækker var en intens og livsbekræftende oplevelse. Skønt at se unge og ældre give sig fuldstændigt hen på de skrå brædder.