VÆRSGO!
Her er et helt nyt
teaterblad til dig

Et blad fyldt med historier om fantastiske og specielle forestillinger, fyldt med inspiration, teaterglæde og gode idéer, lige til at arbejde videre med, et blad målrettet alle med stor interesse for teater og scenekunst.
Det er Rampelyset
Og nu ligger det på nettet, så du kan læse det over alt og på alle former for tablets, telefoner og pc’er.

Af Pia Longet

Rampelyset er et teaterblad udgivet af landsorganisationen DATS/Dansk Amatør Teater og Scenekunst.
Det har eksisteret i mange år og i mange forskellige udformninger, mange størrelser og faconer, men altid i print.
Nu er bladet i stedet blevet digitalt og du kan finde det her på www.rampelyset.dk

Det er der rigtig mange fordele i.
For det første er artiklerne nu altid tilgængelige. Du behøver ikke at samle bladene i stakke, fordi der er artikler i, som du gerne vil kunne finde igen.
Du kan nemlig altid finde dem igen på rampelyset.dk

En søgefunktion har siden selvfølgelig også, og det betyder, at du kan indtaste et bestemt tema eller emne, som du gerne vil vide mere om, og med et enkelt klik få fundet alle de artikler, der er skrevet omhandlende netop dette emne.
Er du mest til drama? Søg på det.
Mangler du information om teknik?
Søg på det.
Kostumer, lyssætning, sang, mimik, du vil kunne læse om det hele på rampelyset.dk
På et tidspunkt altså.
Der kommer hele tiden nye, spændende artikler på, og der er faktisk ikke så mange endnu, for vi vil være sikre på, at du kan nå at læse dem alle.
Det kommer!

 

Gammelt medlemsblad

Igennem årene har Rampelyset informeret om alt, hvad det rørte og rører sig inden for amatør teater, i mange år meget som en informationsblad til de mange DATS kredse og bestyrelserne rundt om i landet, men altid med en masse teater-relevant indhold også.
Bladet har som nævnt skiftet format og udsende mange gange igennem årene, senest i 2012, hvor det flotte design, vi kender i dag, blev skabt af Annie Hjort.
Alle de blade, som er udgivet siden 2012 er nu lagt på rampelyset.dk ,så dem kan du altså også finde og fordybe dig i, blot i pdf-udgaver og altså ikke delt op i enkelte artikler.

Har du en idé til en god teater-artikel?
Så send den ENDELIG til os på dats@dats.dk eller kontakt@rampelyset.dk vores redaktører sidder klar til at gennemlæse og godkende, så du skal ikke holde dig tilbage.